Μαρίνα Κοροτκόβα

Για κάθε σύγχρονο επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει άμεσα και να μπορέσει να εδραιωθεί στον χώρο του, δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, χρειάζονται περισσότερο οι σωστές βάσεις. Οι βάσεις που θα μπορέσει να πάρει και να λειτουργήσει σωστά, βρίσκονται μόνο στην άψογη εκμάθηση του επαγγέλματος του.
Nails College

nail-designΗ αυξημένη ζήτηση του επαγγελματία στην ονυχοπλαστική – αισθητική άκρων αποτελεί μια έξυπνη επιλογή καριέρας, διότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τις δεξιότητες σας. Το περιεχόμενο της εκπαίδευσης επικεντρώνεται στο να διαμορφώσει έναν ικανό, υπεύθυνο επαγγελματία τεχνίτη νυχιών ο οποίος με γνώση και ασφάλεια θα φέρνει εις πέρας όλες τις απαιτούμενες θεραπείες και τεχνικές άκρων κατανοώντας πλήρως και τηρώντας σωστά τόσο τα πρωτόκολλα εργασιών – θεραπειών όσο και την απαιτούμενη υγιεινή των εργαλείων και του χώρου, θα γνωρίσει όλες τις απαραίτητες τεχνικές, συνδυασμένες με πολύτιμα μυστικά που θα κάνουν εύκολα πράξη όλες του τις καλλιτεχνικές ιδέες, ώστε να υπάρχει άμεση απορρόφηση στην αγορά εργασίας. Εξοπλίζουμε τους σπουδαστές με την κατάλληλη γνώση και την πρακτική εξάσκηση για να ολοκληρωθούν σαν επαγγελματίες και να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία σε κάθε πρόκληση στην καριέρα τους!Για τον σύγχρονο επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει άμεσα και να μπορέσει να εδραιωθεί στον χώρο του, δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, χρειάζονται περισσότερο οι σωστές βάσεις. Με το έμπειρο προσωπικό αλλά και την τεχνογνωσία μας προετοιμάζουμε επαγγελματίες, οδηγώντας τους με σιγουριά στην επιτυχία.


Marina KorotkovaΈχοντας πάνω από 17 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον χώρο της ονυχοπλαστικής, ακολουθώντας τις εξελίξεις αλλά και τις τάσεις της εκάστοτε μόδας, έχουμε διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα όσον αφορά τη μορφή και τον τρόπο που πρέπει να γίνεται η εκμάθηση των ειδικοτήτων μας για τους νέους επαγγελματίες ή ακόμα και για τους επαγγελματίες που θέλουν να ειδικευτούν περισσότερο σε συγκεκριμένους τομείς. Σίγουρα η πείρα μας είναι ένας καλός σύμμαχος για την επιτυχία σας, αλλά η ουσία, ξεκινάει από την βασική διάθεση κάποιου να μάθει πραγματικά και να δημιουργήσει. Μη ξεχνάμε ότι οτιδήποτε σχετίζεται με την εμφάνιση χρειάζεται διάθεση και φαντασία και αυτά τα δύο συστατικά είναι αυτά που θα σας ξεχωρίσουν και θα σας κάνουμε καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο και θα διαμορφώσουν και την πελατεία σας.